Tähän päivitetään vuoden 2020 aikana esittelyt ja kuvat kaikista yhdeksästä OulSkyn aktiivisesta jaostosta. Kannattaa pysyä kuulolla!

Sotilaskotityö tapahtuu jaostoissa

LEIPOMOJAOSTO: Sotkun munkit (myös gluteenittomat) leivotaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin Hiukkavaaran leipomokontissa Pohjansalvan (Paviljoki) alueella. Leipomotoimintaan voi osallistua myös leirisotilaskodeissa ja kenttäleipomossa. Leipomovuorolla jokaiselle oma tehtävät esim. taikinan valmistus ja käsittely, munkkien paisto sekä sokerointi. Toimintaan voi tulla mukaan ilman aikaisempaa kokemusta. Perehdytys sujuu kätevästi työn ohessa ja hygieniapassikoulutus järjestetään säännöllisesti. Tiimityönä yhdessä leivotut laadukkaat tuotteet ovat asiakkaiden ja leipurien ilo.

PERINNEJAOSTO: Sotilaskotijärjestön ja oman yhdistyksemme historian tietämys on tärkeää jäsenillemme. Perinnejaosto vaalii perinteitä toiminnallaan. Jaosto kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Torikodissa. Perinnejaoston toimintaa: valokuvien järjestäminen albumeihin, asiakirjojen arkistointi, toiminnan esittely tapahtumissa, näyttelyiden järjestäminen. Tehtyä: juhlakalenteri, käyntikortti, esite ja vuosikirja